ajaxluke schreef op 9 March 2010 - 16:06 #2699753
Avatar
60 berichten
Noob
hoe kan je via de xbox 360 in een clan meedoen of is het gewoon aanmelden op een site want zie je in het spel ook echt dat die in je clan zit?
SlideRnl schreef op 9 March 2010 - 16:10 #2699754
Avatar
139 berichten
Amateur
Nee er zit geen clan systeem in het spel. Wel kun je een clan tag toevoegen voor je naam, maar dat zegt natuurlijk nog niks. Als je echt in een clan wilt moet je gewoon een clan zoeken en aanmelden. Waarschijnlijk moet je een trial doen voordat je de clan mag joinen. Ja en hoe je clan matches wilt doen, ik heb geen idee :|
Guest schreef op 9 March 2010 - 16:57 #2699755
Avatar
0 berichten
Noob
Heb een Clan Tag ingestuurd, maar ik krijg hem niet weg, ik heb ook al geprobeerd niks in te vullen maar dan zegt ie dat ik caracters gebruik die niet mogen. Iemand nog een andere opties?
SlideRnl schreef op 9 March 2010 - 23:48 #2699756
Avatar
139 berichten
Amateur
TheSilverEye schreef:
Heb een Clan Tag ingestuurd, maar ik krijg hem niet weg, ik heb ook al geprobeerd niks in te vullen maar dan zegt ie dat ik caracters gebruik die niet mogen. Iemand nog een andere opties?
Ik las net ergens hoe je het kunt verwijderen.

Press Start to Edit Clan Tag
Type 3 letters i.e aaa
Press x.png 3 times
Press Start
Viola!
Bron: http://www.x360a.com/forum/showpost.php?s=82bb29b335f8753f9b55ce7f321dd79d&p=2854029&postcount=2
Braaaii schreef op 14 March 2010 - 11:28 #2699757
Avatar
4 berichten
Noob
Waar kun je dit uberhaupt invullen :?
Guest schreef op 14 March 2010 - 14:00 #2699758
Avatar
0 berichten
Noob
Braaaii schreef:
Waar kun je dit uberhaupt invullen :?

Je moet dan naar >> Play with friends >> rechter knopje naast de XBOX knop
Daar kan je dan een Clan tag van max 3 letters invullen, maar dat wat Slide zegt werkt wel!
BattlefieldBC schreef op 14 March 2010 - 16:09 #2699759
Avatar
293 berichten
Hobbyist
TheSilverEye schreef:
Braaaii schreef:
Waar kun je dit uberhaupt invullen :?

Je moet dan naar >> Play with friends >> rechter knopje naast de XBOX knop
Daar kan je dan een Clan tag van max 3 letters invullen, maar dat wat Slide zegt werkt wel!
Dat knopje heeft een naam: "Start" :lol:
Ajaxluke, ik stel voor dat je in het clan gedeelte zoekt naar een clan, daar is het tenslotte voor! :duim:
Guest schreef op 16 March 2010 - 07:58 #2699760
Avatar
0 berichten
Noob
BattlefieldBC schreef:
TheSilverEye schreef:
Braaaii schreef:
Waar kun je dit uberhaupt invullen :?

Je moet dan naar >> Play with friends >> rechter knopje naast de XBOX knop
Daar kan je dan een Clan tag van max 3 letters invullen, maar dat wat Slide zegt werkt wel!
Dat knopje heeft een naam: "Start" :lol:
Ajaxluke, ik stel voor dat je in het clan gedeelte zoekt naar een clan, daar is het tenslotte voor! :duim:

Ja was de naam van dat knopje ff kwijt :P

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->