Guest schreef op 19 January 2010 - 18:47 #2699903
Avatar
0 berichten
Noob
Sommigen is het vanmiddag opgevallen, dat de website af en toe rare kuren vertoonde. Maak je geen zorgen, deze zijn weer over!

De website heeft vanmiddag een 'reorganisatie' ondergaan. Dit is nauwelijks niet te merken voor jullie, de bezoekers. Alleen dat er wat meer gebruikers gemak is toegevoegd, en dat het album weer werkt. Maar voor ons was dit van grote waarde. De gehele constructie is omgebouwd en aangepast, zo hebben we nieuwe links zoals bv.;

/multiplayer of /Game Informatie i.p.v. ?p=categorie4&id=18 of zo. Dit heeft als voordeel voor jullie, de gebruiker dat wanneer je bv.; een link snel wil doorgeven aan iemand o.i.d. Het staat ook een stuk beter dan de oude links.

Daarnaast het is erg goed voor de Google ranking. We hebben vanmiddag verschillende mailtjes en berichten gehad over de website. Maar als het goed is, moet alles nu weer werken. Mocht je toch nog iets tegen komen, laat het ons dan alsjeblieft hier weten.

Het foto album werkt ook weer! Mocht het jullie nog niet zijn opgevallen, de albums werden nooit ingeladen. Dit hebben we direct maar even aangepakt.

Dus ik zou zeggen, neem eens een kijkje in het foto album.

Dank voor jullie medewerking, en ik hoop dat jullie niet al teveel last hebben gehad van dit 'ongeval'.

*Note: We weten dat alle titels nog niet werken, hier wordt aan gewerkt.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->