pentaw1nz schreef op 5 March 2014 - 19:44 #3955812
Avatar
6910 berichten
Professional
Hi,

Ik heb een filmpje gemaakt in vegas met een paar videoclipjes. Als ik m render krijg ik gewoon beeld en geluid, op 1 clip na. Die rendert niet mee.... Het stukje er voor en daar na wel.
Ik heb m niet gemute of zo en als ik m in vegas afspeel zie ik het stukje wel gewoon.

Iemand een idee?
MeatpuppeT schreef op 5 March 2014 - 22:30 #3955820
Avatar
5512 berichten
Professional
Geprobeerd om alles te selecteren en dan op render te klikken?
pentaw1nz schreef op 5 March 2014 - 23:05 #3955824
Avatar
6910 berichten
Professional
Jup, ook gedaan. Elke clip geselecteerd en toen gerenderd, weer dezelfde clip die niet mee kwam. Ook al geswitch in video layers etc

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
ROBIN schreef op 5 March 2014 - 23:10 #3955825
Avatar
652 berichten
Veel vrije tijd
is het groot anders render ik het is
venture_- schreef op 6 March 2014 - 12:51 #3955858
Avatar
1121 berichten
Bijna 1337
heb je niet je timeline korter gemaakt? in after effects bijvoorbeeld kun je je work area korter zetten dan je complete tijdlijn. Of In en Out moment geplaatst? Of bij je render settings een tijdscode ingevuld?
Of matched die clip je sequence settings niet?
pentaw1nz schreef op 6 March 2014 - 21:45 #3955908
Avatar
6910 berichten
Professional
De clip er voor en clip er na staan er wel tussen dus dat is het gekke. Als ik m in vegas afspeel zie ik het gewoon.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->