oLa schreef op 3 September 2013 - 18:27 #3934234
Avatar
885 berichten
Veel vrije tijd
Ik probeer bij iemand de polling rate naar 1000HZ te zetten in W7 bij een MX518.

Probleem is als ik de rate verander, sign-a-driver, reboot, dan doet de muis het niet meer. Ook niet als ik 500HZ kies. (Sensor licht ook niet op, alsof de muis niet is aangesloten).

Als ik vervolgens met toetsenbord naar hardware management ga en de muis opzoek staat er een geel ! bij. Als ik de muis dan verwijder en zoek naar hardware changes dan ziet die de muis weer maar heeft die de windows default drivers gepakt en niet de HIDUSBF.sys. Polling rate is dan ook terug naar 125HZ.

Iemand ervaring hiermee?

****Update: Bij een andere muis doet die het ook.... Dus het ligt of aan de software of aan mijn moederbord/usb poorten... Iemand?
Shun-li schreef op 3 September 2013 - 18:30 #3934236
Avatar
6033 berichten
Professional
ja, zal mijn post zo ff editen. Ik gebruik zelf ook nog altijd de mx518.

*edit*

Je moet inderdaad de muis verwijderen bij apparaatbeheer zodat ie weer herkend wordt. Pas geleden nog geformat en mijn mx518 draait op 500hz. Wanneer je deze stappen volgt kan er NIETS mis gaan:

(Ik ga ervan uit dat windows op de C: schijf staat. Zo niet verander bij stap 4 de directory waar je windows geinstalleerd is.)
Quote:
1. Run Driver Signature Enforcement Overrider and choose Enable Test Mode.
2. Extract HIDUSBF to some folder, right click on HIDUSBF.inf and choose Install.
3. Run Setup.exe from HIDUSBF’s folder, check the Filter on Device box and select your desired sample rate.
[x] filter on device
[x] mouses only
[x] restart
** NO INSTALL SERVERICE!!! **

4. Run Driver Signature Enforcement Overrider again, choose Sign a System file and insert full path to the installed HIDUSBF.sys file
mbuukV.png
deze path EXACT kopieren.

5. Restart your computer
6. Verify by using Mouse Rate or DirectInput Mouse Rate


Laatst gewijzigd op 3 September 2013 - 18:49

oLa schreef op 3 September 2013 - 18:57 #3934243
Avatar
885 berichten
Veel vrije tijd
Heb jij setpoint geinstalleerd dan shun of niet?
Shun-li schreef op 3 September 2013 - 19:09 #3934244
Avatar
6033 berichten
Professional
nope
oLa schreef op 3 September 2013 - 19:11 #3934245
Avatar
885 berichten
Veel vrije tijd
Het werkt nog steeds niet, ik heb overigens die stappen gevolgd.

Als ik dat doe dat doet die usb poort het gewoon niet meer... Ook geprobeerd met een andere muis, zelfde probleem...
seekssken schreef op 3 September 2013 - 22:48 #3934285
Avatar
1061 berichten
Bijna 1337
Deze youtube video werkt! Volg alle stappen, ik heb zelf meerdere video's geprobeerd maar bij deze werkt het gewoon in 1x

Link
Vr4nckuh schreef op 4 September 2013 - 14:44 #3934332
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
oLa schreef:
Het werkt nog steeds niet, ik heb overigens die stappen gevolgd.

Als ik dat doe dat doet die usb poort het gewoon niet meer... Ook geprobeerd met een andere muis, zelfde probleem...

ik heb dat ook wel eens gehad met mn vorige pc. Ik heb toen eerst de standaard USB drivers van het mobo geinstalleerd. Dat werkte. Toen kon ik mijn polling rate veranderen ;)
Shun-li schreef op 4 September 2013 - 16:22 #3934352
Avatar
6033 berichten
Professional
probeer 500hz

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->